Om oss

A-reco står för Arbete, Rekrytering & Coachning. A-reco har sedan år 2000 specialiserat sig på arbetsinriktad verksamhet och har lång erfarenhet av att stötta människor ut i arbetslivet. Vår målsättning är att ge människor möjlighet att arbeta i olika projekt för att öka sin kompetens, få ökad tro på sig själv, motivation, vägledning, få möjlighet att träna sin arbetsförmåga med mera.

Vi är vana att arbeta med personer med annat modersmål än svenska. Vi strävar efter en arbetsmiljö som fungerar för alla. Vi ser människors olikheter som en tillgång. Vi finns i Liljeholmen, Vällingby och Norrtälje, nära kollektivtrafik som buss och t-bana, i moderna, ljusa lokaler med tillgång till hiss. Förutom arbetsuppgifter inom olika områden så erbjuder vi även:

  • Föreläsningar
  • Motiverande samtal
  • Coachning
  • Studie- och yrkesvägledning
  • Stöd i ditt arbetssökande.

Våra värderingar

Vi finns för dig som är inskriven på arbetsförmedlingen och vårt fokus är att hjälpa dig till arbete, utbildning eller starta eget företag. Detta gör vi genom att uppmuntra dig till att våga prova på nya färdigheter hos oss under handledning av våra duktiga handledare.

Vi lyssnar och validerar våra deltagares upplevelser. Vi stärker våra deltagares självförmåga genom att ge rätt förutsättningar, stöd och resurser för att lyckas.

Vi tycker att mötet är det viktigaste och hos oss möter du personal med kunskaper från olika bakgrunder och livserfarenheter, vilket ger oss en bredd när det gäller att kunna stötta människor ut i olika delar av livet.

Våra medarbetare

Digitaliseringsprojektet, Liljeholmen

Jämställdhetsprojektet, Liljeholmen

Korkut Dumain

Konsult

Zahedul Imam, Lokalvårdare

Supported Employment

Supported Employment är en metod vi använder för att ge ett personligt utformat stöd till personer med funktionsnedsättning eller personer tillhörande andra missgynnade eller utsatta grupper som vill ha arbete. Människor ska få det stöd och den vägledning de behöver för att hitta ett arbete som fungerar bra för dem och som är hållbart i längden. Man väljer arbetsplats och arbetsuppgifter efter den arbetssökande personens vilja och förutsättningar. Det ingår också att ge stöd till personen så att hela tillvaron fungerar bra.

Vi söker samarbetspartners

Vi söker även samarbetspartners för projekt till våra deltagare. Ett samarbete med oss är alltid kostnadsfritt och ska kännas ömsesidigt gynnsamt för såväl er som för de som vi stöttar. Med andra ord kan ett samarbete byggas upp på många olika sätt och vi är alltid intresserade av att höra vad ni har för behov.

sv_SESwedish
Rulla till toppen