STÖD OCH MATCHNING

Vi ger dig de verktyg du just behöver.

Är du redo att hitta ett jobb?

Välkommen till Stöd och Matchning på A-reco i Liljeholmen eller i Vällingby! Våra erfarna och kompetenta jobbcoacher samt studie- och yrkesvägledare stöttar dig under vägen till ditt mål. Kontakta din handläggare på arbetsförmedlingen och ange KA-nummer 10045182 för att påbörja din resa. 

På grund av corona-pandemin kan du tillfälligt välja leverantör på distans i hela landet. Du som bor i ett område där det inte finns någon leverantör kan under den här perioden välja leverantör på en annan ort för att ta del av tjänsten på distans. Möjligheten är tillfällig och tidsbegränsad. Gäller till och med 31 december 2021.

Det är arbetsförmedlingen som bestämmer och fattar beslut om du har rätt till stöd och matchning. 

Målet är att du hittar en anställning eller börjar studera för att nå en anställning. 

Genom att du träffar din jobbcoach en gång i veckan och följer upp dina planerade aktiviteter kommer du framåt på din väg mot målet. Vi börjar med att kartlägga ditt nuläge och att klargöra ditt mål för att planera in vilka aktiviteter du ska göra. Med rätt inställning kommer du att komma långt med vår stöttning. 

Vi hjälper dig att bli redo för ett jobb genom att kartlägga dina styrkor och kompetenser, vässa dina anställningshandlingar, intervjuträning, individuell studie- och yrkesvägledning samt coaching. Vi ger dig även andra verktyg som du har behov av som grundläggande datorkunskap, språkträning, karriärtips och kontakter med arbetsgivare som matchar med just dig och din kompetens.  

Vi ger dig de verktyg just du behöver genom: 

  • Individuell jobbcoaching där du planerar in aktiviteter du ska göra för att uppnå ditt mål och vi följer upp dessa tillsammans 
  • Individuell studie- och yrkesvägledning 
  • Snygga och vässade ansökningshandlingar 
  • Intervjuträning 
  • Motiverande samtal 
  • Språkträning 
  • Grundläggande datorkunskap 
  • Tips på hur du hittar dolda jobb, utökar ditt nätverk, hittar rekryteringsträffar och skickar spontanansökningar 
  • Kontakter med arbetsgivare i din bransch för praktik, arbetsträning eller anställning 

Så här söker du till Stöd och Matchning 

1. Meddela arbetsförmedlingen att du vill gå Stöd och matchning hos A-reco eller logga in på Mina sidor/Planering på arbetsformedlingen.se. 

2. Välj A-reco som leverantör. 

-Stöd och Matchning Liljeholmen, 10045182 

-Stöd och Matchning Vällingby, 10045182 

-Stöd och Matchning Norrtälje, 10045182

3. Beslut tas av Arbetsförmedlingen och vi kontaktar dig för att boka ett första möte. 

Varmt välkommen till A-reco! 

Är du redo?

Välkommen till stöd och matchning på A-reco i Liljeholmen eller i Vällingby! Våra erfarna och kompetenta jobbcoacher samt studie- och yrkesvägledare stöttar dig under vägen till ditt mål.