Samarbetspartners

Några av våra projekt

Projekt | Hemsida och tekniska lösningar

— Wake Me Up

Vi har hjälpt till med deras hemsida, byggt och uppdaterat sidor, installerat plug-ins och bistått med tekniska lösningar.

Projekt | Digitisera bilder och material

— Världskulturmuseerna

Vi hjälper Etnografiska museet med att digitisera diabilder till informationssystemet Carlotta. 

Projekt | Digitisera diabilder

— Brännkyrka hembygdsförening

Vi har digitiserat diabilder som hembygdsföreningen har registrerat och laddat upp till https://www.kulturarvstockholm.se/

Projekt | Digitisera bilder, fotografier och dokument

— Liljevalchs konsthall

Vi har digitiserat och registrerat diabilder, fotografier och dokument åt Liljevalchs för deras eget informationssystem.

Projekt | Hemsida och tekniska lösningar

— Lean on me

Vi har hjälpt till med deras hemsida, byggt och uppdaterat sidor, installerat plug-ins och bistått med tekniska lösningar.

Projekt | Nyhetsblad

— FUB Södra Sörmland

Vi hjälper FUB Södra Sörmland med den grafiska produktionen av deras medlemstidning FUB-nytt.

Arbetsförmedlingen

Vi har ett mångårigt samarbete med olika aktörer, däribland Arbetsförmedlingen, och kan erbjuda olika typer av tjänster, program och insatser. Vi kan till exempel tillhandahålla plats inom våra olika sysselsättningar och kan ge olika typer av stöd på vägen mot ett nytt arbete.
För oss är det av största vikt att all vår verksamhet fungerar stöttande och stärkande. Att ha meningsfulla och verkliga arbetsuppgifter ger i sig stärkt självkänsla och motivation. Hos oss har man möjlighet att få viktiga erfarenheter och stärkta kunskaper på många olika områden. Att få möta andra deltagare, samtala, reflektera och diskutera kan också vara mycket utvecklande.
Vi strävar efter att skapa en trygg och inspirerande arbetsmiljö som fungerar för alla. Våra handledare och coacher anpassar alltid insatsen efter individens förutsättningar, behov och intressen.

A-reco Services

A-reco Services är vårt systerbolag. A-reco Services är ett socialt företag som bedriver verksamheter kring arbetsträning, utbildning m.m. Bolaget bedriver bland annat även paketering, bemanning och försäljning.

Vi söker samarbetspartners

Vi söker även samarbetspartners för projekt till våra deltagare. Ett samarbete med oss är alltid kostnadsfritt och ska kännas ömsesidigt gynnsamt för såväl er som för de som vi stöttar. Med andra ord kan ett samarbete byggas upp på många olika sätt och vi är alltid intresserade av att höra vad ni har för behov.

Vi arbetar med människor som söker en närmare anknytning till arbetsmarknaden och därför har vi kontakt med arbetsgivare för att inventera era behov. Detta kan vara allt från att undersöka vad ni har för behov av nyrekrytering till att presentera en person som kan vara lämplig för eventuell praktik. Utöver att matcha in rätt person på rätt plats erbjuder vi att:

  • Digitalisera bilder, artiklar och ljudband
  • Retuschera bilder och material
  • Skapa broschyrer och informationsmaterial
  • Sätta ihop PowerPoints och grafisk profil

Låter det intressant? Kontakta oss så berättar vi mer.

sv_SESwedish
Scroll to Top