Stöd och matchning – Jobb för dig

Vill du lyckas på arbetsmarknaden eller vidareutbilda dig? Då är Stöd och matchning hos oss på A-reco helt rätt för dig! Det här är en öppen tjänst där din roll på arbetsmarknaden är i fokus och vägen dit är upp till dig. Vi stöttar med allt som vi kan hjälpa till med, som att kontakta arbetsgivare, träna på anställningsintervjuer, skriva cv tillsammans och rekommendera om lediga tjänster genom våra kontakter med arbetsgivare. Du erbjuds:

  • Individuella samtal varje vecka
  • Kontakt med arbetsgivare till vi träffar rätt
  • professionell studie- och yrkesvägledning
  • Språkstöd för alla i behov
  • Ett eget team som arbetar för och med dig!

Det är upp till dig och din motivation att berätta för oss vad du vill ha för insats och hur vi tillsammans kan ta oss dit. Samarbetet fokuserar alltid på vad vi kan göra för dig för att nå just ditt mål. Vi har kontakt med hundratals arbetsgivare och framförallt tar vi kontakt med alla företag som ligger inom din framtida arbetsinriktning. Vi skapar ofta två planeringar, en för vad vi ska göra för dig och en för vad du vill göra för att nå ditt mål.

Vi får ofta frågor om vilka arbetsgivarkontakter vi har. Svaret på den frågan är att vi har många olika kontakter, och vi skapar gärna nya kontakter. I slutändan handlar det alltid om samma sak, nämligen att du måste ha en känsla för vilka behov du vill fylla på en arbetsplats och hur du får arbetsgivaren att förstå att du är rätt person för jobbet – i denna process erbjuder vi stöd hela vägen.

Hos oss ingår du inte i några grupper om du inte vill det. Du ges möjlighet att skapa visitkort. Hur du vill marknadsföra dig är upp till dig. Vi finns alltid här som bollplank.

Möjlighet till språkstöd finns alltid och språkstödet kan kopplas ihop med vilka arbeten som du vill profilera dig inom.

Ibland frågar handläggaren på Arbetsförmedlingen om vårt KA-nummer som gör det enklare att få en snabb insats hos oss.

Vårt KA-nummer är 10045182.

Några citat från personer som ingått i Stöd och matchning på A-reco:

”Jag hade en jättebra tid på A-Reco med väldigt inspirerande och respektfulla samtal. Jag kom igång att arbeta och har bestämt mig hur jag ska gå vidare med arbete och studier i framtiden. Jag rekommenderar varmt!”

Jag upplevde att ni alla i personalen var kunniga och att ni var ivriga
att få hjälpa till.

Det fanns inga ”skämskuddar” om det blev lite fel ibland med planeringen!
Då gick vi bara vidare till nästa plan och letade vidare på nästa plan ifall att….
och så vidare/ till slut kan det bli rätt.

Först av allt vill jag tacka er för den uppmärksamhet och hjälp som jag fått från dig och Anna.
Det har varit bra och ganska effektivt att samarbeta med er.
Jag fick hjälp att förbättra handlingar som jag har använt i mina försök hitta jobb.
Jag fick många nya kontakter med arbetsgivare.
Jag förstår att A-reco har en extra personlig coachning.

Varmt välkommen till A-reco!

Vi vet vad vi gör. Det märker du snabbt!